Abdullah Dirlik İlkokulu

Vizyon: Geleceği bugünden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olarak eğitim ve öğretimde önder olmak.

Misyon: “Bilgi çağını yaşadığımız günümüzde Atatürk’ün gösterdiği hedef doğrultusunda teknolojiyi de kullanarak köy okulu ile merkez okulu arasında herhangi bir fark olmadığını ispatlamak; olumsuzlukları fırsatlar haline getirerek geleceğe güvenle bakan, bedensel ve sosyal yönden gelişimini tamamlamış, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler yetiştirmek için varız. .”

Başarılar:

Saatler: 08.20 ile 14.45 arası
Isınma: Klima
Yabancı Dil: ingilizce
Lojman: 0 - Anasınıfı olarak kullanılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://abdullahdirlikio.meb.k12.tr

Adres - Karadirlik Mahallesi Tarsus Mersin

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Mahallemiz İlçe merkezinin kuzeyinde yer almaktadır.Köy halkı bahçe ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.

Adres - Karadirlik Mahallesi Tarsus Mersin

Ulaşım İlçe merkezine Öğretmen Servisi ve diğer minibüslerle,il merkezine özel araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 46 Km,İlçe Merkezine 17 Km dir.